Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Φωτιά προσπάθησαν να βάλουν φασίστες σε υπόγειο διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής, το οποίο χρησιμοποιείται ως χώρος λατρείας από μετανάστες.
Οι φασίστες έσπασαν τα τζάμια του διαμερίσματος και πέταξαν μέσα μπιτόνια βενζίνης και στουπιά και προσπάθησαν να βάλουν φωτιά.
Τόσο οι αλλοδαποί που βρίσκονταν στο υπόγειο όσο και οι κάτοικοι της πολυκατοικίας βγήκαν στον δρόμο για να γλιτώσουν από τους πυκνούς καπνούς, ενώ πέντε αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, κάποιοι με αναπνευστικά προβλήματα και κάποιοι με τραύματα από τα τζάμια.

1 σχόλιο:

  1. Κάποιες δικές μου σκέψεις για τις "γυμνές ζωές" των θυμάτων αυτών των αδιέξοδων ταξιδιών ανά τον κόσμο, για όσους απ' τους παλιούς συνταξιδιώτες μου στο ταξίδι του ΕΓ ενδιαφέρονται να τα διαβάσουν: http://crimevssocialcontrol.blogspot.com/search/label/μετανάστες

    Σημειώνω για τους "κακόπιστους" ότι η επισκεψιμότητα σ' αυτούς τους 3 μήνες ζωής του blog, με έχει φέρει στα όρια... αγοραφοβίας, άρα μην σπεύσουν να μου αποδώσουν πρόθεση διαφήμισης του! Ένας χαιρετισμός, μια καλησπέρα είναι το σχόλιο, σε δύσκολους καιρούς που προκαλούν για επικοινωνία σκέψεων και προβληματισμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παραδόσεις

Παραδόσεις
Δείτε τη! αξίζει!

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP